IMG_2084.JPG

GRATIS INFOSESSIE
Grafische decoratietechnieken op keramiek met Anima Roos

In deze cursus leer je 10 fantastische technieken om tekening, kleur en tekst op je werk aan te brengen. 

In deze infosessie overlopen we:

 • waarom keramiek decoreren zoveel mogelijkheden

 • je allemaal moet weten om te leren decoreren

 • voor wie de online cursus 'grafische deocratietechnieken op keramiek' perfect is

 • hoe de online cursus precies in zijn werk gaat

 • hoe je kan inschrijven, en wat het cursuspakket allemaal bevat


Aan het einde houden we een vragensessie waarin Anima en ik al jullie vragen beantwoorden!

 


 

Deze online infosessie is voor jou als je:

 • … je al enkele decoratietechnieken hebt uitgeprobeerd, en nu honger hebt naar meer.

 • … je meer kleur en variatie wil brengen in je werkstukken. 

 • … je je creativiteit een boost wil geven en buiten de lijntjes wil kleuren.

 • … je al eerder pogingen hebt gedaan om de technieken uit deze cursus te gebruiken, maar er iets misliep omdat je niet de juiste instructies had. 

 • …  je graag een leidraad hebt om naar terug te grijpen.

 • … je thuis op je eigen tempo wil bijleren, maar toch graag deel uitmaakt van een groep die hetzelfde aan het leren is.

 • … je graag de vrijheid hebt om delen van de cursus over te slaan en uit te kiezen wat je wil leren. 

 • … je graag in detail ziet wat je precies moeten doen om de techniek tot een goed einde te brengen, en je de uitleg van de docent graag een aantal keer opnieuw afspeelt.

 • … je jezelf graag wil uitdagen om je eigen draai te geven aan deze decoratietechnieken en ze naar hartelust te combineren. 

 

Maar bovenal, heb je goesting om met decoratietechnieken aan de slag te gaan, dan is deze infosessie voor jou!

Samen maakten we de eerste dergelijke online cursus over decoratietechnieken in het Nederlandse taalgebied. We leggen je in duidelijke videolessen stap voor stap uit hoe je met elk van de tien technieken aan de slag kan. 

Ben je op geen enkel van de drie momenten vrij? Geen nood! Iedereen die zich inschrijft, krijgt nadien een opname van de online infosessie toegestuurd, zodat je die op je gemak kan (her)bekijken. Toch  loont het zeker de moeite om live aanwezig te zijn, want zo kan je ons al je vragen stellen. En wie live komt luisteren en zich inschrijft voor de cursus, krijgt een extra verrassing. 

Voor alle duidelijkheid, dit is een infosessie. Het is geen les, je hoeft nog geen materiaal klaar te hebben en Anima zal ook geen technieken laten zien tijdens de sessie. We gaan je uitleggen hoe deze online cursus werkt, wat er allemaal in de cursus inbegrepen is en wat jullie in de cursus allemaal gaan leren.

De infosessie gaat online door, je hoeft je dus niet te verplaatsen. Surf gewoon op het tijdstip van de gekozen sessie naar de juiste link. Je krijgt sowieso een mailtje met een herinnering in je mailbox. Tot dan!

Anima bio foto rondje beter zw.png
Anima Roos

Anima Roos is al decennia lang gepassioneerd door klei. Reeds 40 jaar heeft ze haar eigen atelier. Ze stelt tentoon in binnen en buitenland. Door de jaren heen heeft ze zich verdiept in zeer uiteenlopende keramische technieken. Als ervaren lesgeefster deelt ze graag ze haar expertise met haar cursisten.

Rondje Nele zw.png
Nele Ostyn

Nele Ostyn is videomaker, copywriter, vrouw achter 'De Cursist' en voor deze cursus een manusje-van-alles. Zij filmde en monteerde de videocursus, schrijft de nieuwsbrieven, blogs en cursusteksten, maakt tekeningen en zorgt ervoor dat alle digitale wieltjes en radartjes gesmeerd blijven draaien.